TESA Technology u Srbiji

TESA se bavi proizvodnjom i prodajom preciznih mernih instrumenata koja su sinonim za kvalitet, pouzdanost i dugovečnost.

TESA se na tržištu izdvojila prvenstveno izvrsnim proizvodima, jedinstvenoj stručnosti u oblasti mikromehaničke i mašinske preciznosti podjednako kao i u dokazanom iskustvu iz oblasti dimenzionalne metrologije.

TESA brend je globalni lider na tržištu visinomera i predvodnik zahvaljujući i širokom asortimanu instrumenata, uključujući pomična merila, mikrometre, komparatere, pupitastere i merne sonde. TESA je svakako referentan poizvođač u prijemnoj mernoj kontroli kao i u procesu proizvodnje i u metrološkim laboratorijama.

Kroz svoju široku mrežu distributera širom sveta, kompanija je fokus stavila na mašinski inženjering, mikromehaniku, auto-industriju, avio-industriju, proizvodnju satova i proizvodnju medicinske opreme.

2001. godine, TESA postaje deo Hexagon-a, vodećeg globalnog provajdera informacionih tehnologija.

TESA prezentacija 1
TESA prezentacija 2
TESA prezentacija 3
TESA prezentacija 4
TESA prezentacija 5
TESA prezentacija 6

2018. godine HAHN+KOLB doo postaje i zvanični partner i distriburer TESA Technology programa za Srbiju.

Prezentacijom koja je održana u hotelu Izvor u Aranđelovcu, učesnici su mogli na licu mesta da se bolje upoznaju sa novom tehnologijom i novim izgledom TESA merne opreme.

Stručni saradnici iz matične kuće TESA Technology tima iz Švajcarske, bili su na usluzi i ljubazno su svim zainteresovanim učesnicima odgovarali na pitanja u vezi sa mogućnostima TESA merne opreme.