HAHN+KOLB Werkzeuge GmbH

st_list_1

Osnovana je u Štutgartu 1898. godine i ima 850 zaposlenih širom sveta.
Jedan je od vodećih isporučilaca alatnih mašina, merne opreme, velikih i malih mašina, kao i prilagođenih sistemskih rešenja.
HAHN+KOLB se pridržava najviših mogućih standarda usluga, isporuke i kvaliteta proizvoda.
Mi razvijamo sofisticirana rešenja za naše kupce. Mi smo DIN EN ISO 9001 sertifikovani i pridržavamo se strogih VDA 6.2 zahteva .

HAHN+KOLB SRBIJA

HK SRBIJA

HAHN+KOLB doo je osnovan u Srbiji tokom 2004. godine. kao ćerka kompanije HAHN+KOLB Werkzeuge GmbH koja postoji u Nemačkoj još od 1898.godine.

Proizvodi iz našeg programa (rezni alati, stezni i merni alati, uređaji za ispitivanje, oprema za radionice, ručni alati, alatne mašine...) su rađeni u skladu sa DIN i ISO standardima. HAHN+KOLB Werkzeuge je sertifikovan prema DIN EN ISO 9001:2008.

Naši tehnički obrazovani predstavnici prodaje su kompetentni da pomognu kupcima u rešavanju izazova koji se javljaju u sektorima proizvodnje i održavanja. Na ovaj način HAHN+KOLB je prepoznat kao pouzdan partner za stabilan budući razvoj i dugoročni poslovni uspeh.

HAHN+KOLB doo danas sarađuje sa preko 1900 kompanija u Srbiji, među kojima su HBIS GROUP Serbia, PKC wiring systems, Tigar Tyres, Bosch, Siemens, Leoni wiring systems southeast, Falke Srbija.

Tokom postojanja firma je objavila tri izdanja kataloga na srpskom jeziku.

KATALOG

Katalog

Kontakt

Kontakt

Laboratorija

Metrološka laboratorija

Tehnicka podrska

Tehnička podrška

Logistika

Logistika

Brendovi

Brendovi