Kodeks usaglašenosti

Kodeks usaglašenosti

Kodeks usaglašenosti je ključan u obezbeđivanju da su sve odluke u skladu sa zakonima, internim pravilima i vrednostima.

Naš kodeks usaglašenosti navodi naše osnovne principe i ponašanje.

Međusobno poverenje nam je važno i mi insistiramo na direktnosti i iskrenosti. Zahtevamo odgovarajuće, ispravno ponašanje i pridržavanje nacionalnim i internacionalnim zakonima, propisima i unutrašnjim smernicama. Naša saradnja ima uporište u ljubaznosti, toleranciji i korisnosti.

Ispravno postupanje je ključno za uspeh kompanije. U sastavljanju kodeksa usaglašenosti, mi smo se obavezali da delujemo sa integritetom u međusobnim odnosima, kao i u odnosima sa kupcima, dobavljačima i ostalim poslovnim partnerima.

Kao pdf za download:

Code of Compliance Code of Compliance

 

Kontakt za prijave SpeakUp

Istraživanja pokazuju da informacije od treće stane često dovode do izloženosti prevarama. Zbog toga smo postavili sistem koji omogućava da nam informacije o ozbiljnim kršenjima usaglašenosti budu prosleđene. Koristimo sistem baziran na internetu BKMS (Business Keeper Monitoring system).

Ukoliko želite da koristite ovaj sistem da biste nam prosledili informacije, možete koristiti svoje ime ili ostati anonimni. Pošto težimo otvorenoj komunikaciji, želimo da Vas ohrabrimo da koristite svoje ime prilikom slanja informacija. Vaše informacije ćemo smatrati strogo poverljivim i uzeti u obzir legitimne interese svih strana.

Kreirajte mailbox u BKMS sistemu koji možemo da koristimo da bi Vas kontaktiraili. To je važno ukoliko se pojave pitanja ili ukoliko želite da dodate informacije u kasnijoj fazi. Komunikacija preko mailbox-a može se zahtevati anonimno.

Sistem se koristi isključivo da privuče pažnju kod sumnje na prevaru, ili kod sumnje na ozbiljno kršenje usaglašenosti u Hahn+Kolb grupi. Zlupotreba u ostale svrhe može predstavljati krivično delo.

SpeakUp

Informacije možete proslediti ovde:

https://www.bkms-system.net/wuerth https://www.bkms-system.net/wuerth

Hvala Vam na podršci.