RAZLIČITI SVET BRENDOVA U HAHN+KOLB-u

Atorn

Samo jednom kada se poizvodi dokazuju u najtežim uslovima i ispunjavaju zahteve najvišeg kvaliteta, dobili su oznaku ATORN. Sa ATORN-om gradite budućnost na vrhunskom brendu. Brend ATORN nudi vam visokokvalitetan alat za najteže zahteve i profesionalne rezultate.

U HAHN+KOLB-u ćete pronaći kompletan ATORN opseg: među preko 24.000 proizvoda, naći ćete sve što Vam je potrebno za efikasnu i sledeću generaciju proizvodnje.

Orion

U proizvodnom asortimanu proizvoda ORION pronaći ćete mašinske alate, uredjaje za stezanje, oprema za merenje i ispitivanje, ručni alat i još mnogo toga.

Svaki od preko 10.000 proizvoda ORION impresionira svojom funkcionalnošću, sigurnošću i odličnim odnosom cena i performansi. Specijalno odabrani materijali i kvalitetno izvođenje obezbeđuju optimalno rukovanje.

HK

HK SKLADIŠTE I FABRIČKA OPREMA

Pored visokokvalitetnih radnih stolica i ormara, portfolio HAHN+KOLB-a, takodje uključuje radne tablice, proizvode za skladištenje alata, kao što su sistemi za dražanje alata i još mnogo toga. HK predstavlja maksimalnu funkcionalnost, fleksibilnost, ergonomiju i izdržljivost i takodje impresionira svojim savremenim dizajnom. Optimalna kompatibilnost proizvoda medjusobno i proizvodnja po meri vam omogućava da dizajnirate svoju radionicu tačno onako kako želite.

IZBOR SNAŽNIH BRENDOVA SA KOJIMA HAHN+KOLB SARAĐUJE:

brend1 brend2

Ogroman opseg u kome ćete uvek pronaći najbolje rešenje, već više od 115 godina, korisnici koji rade na kvalitetu pronašli su sve što im je potrebno za proizvodnju i svoje individualne zahteve kod HAHN+KOLB-a. Bez obzira na to da li ručni alati, fabrička oprema, alati za mašinsku obradu, oprema za merenje i stezanje ili mašine i električni alati, HAHN+KOLB nudi niz od preko 60.000 proizvoda koji pokrivaju brendove proizvodjača, interne proizvode i ekskluzivne brendove.

Asortiman ogromne dubine i širine našeg alata i opsega mašina, koji je na najvišem tehničkom nivou. Garantujemo da ćete pronaći idealan alat i upravo pravi brend za svaku aplikaciju u našem asortimanu.

HAHN+KOLB vam nudi izbalansiran niz visokokvalitetnih, inovativnih i proverenih alata i mašina za gotovo svaku namenu. Imamo kompententne dobavljače sa naše strane kao partneri koji garantuju konzistentno visoki standard kvaliteta.