O kompaniji

Slika kompanije

HAHN+KOLB Werkzeuge GmbH

Osnovana je u Štutgartu 1898. godine i ima 850 zaposlenih širom sveta.

Jedan je od vodećih isporučilaca alatnih mašina, merne opreme,

velikih i malih mašina, kao i prilagođenih sistemskih rešenja.

HAHN+KOLB se pridržava najviših mogućih standarda usluga, isporuke i kvaliteta proizvoda.

Mi razvijamo sofisticirana rešenja za naše kupce. Mi smo DIN EN ISO 9001 sertifikovani i pridržavamo se strogih VDA 6.2 zahteva .

HAHN+KOLB Srbija
Hahn+Kolb doo

Kompanija HAHN+KOLB Srbija je osnovana 2004. godine. kao ćerka kompanije HAHN+KOLB Werkzeuge GmbH. Danas je HAHN+KOLB DOO vodeći distributer alata i dobavljač usluga u Srbiji. Kompanija je poznata na srpskom tržištu kao pouzdan i strucan partner koji se maksimalno fokusira na potrebe i zadovoljstvo korisnika. Katalog proizvoda sa više od 60.000 artikala služi kao podrška prodajnom timu i predstavlja portfolio kompanije HAHN+KOLB DOO na lokalnom jeziku. Od 2011. u okviru kompanije posluje metrološka laboratorija akreditovana za etaloniranje dužinskih merila, dok je od 2015. godine laboratorija akreditovana i za etaloniranje moment ključeva.

Komapnija: HAHN+KOLB DOO

Godina osnivanja: 2004

Broj zaposlenih: 29

Generalni direktor: Dobrica Stevanović

Sedište kompanije: Beograd, Srbija

Kljčne oblasti: rezni alati, stezni alati, merni alati, uređaji za merenje,

oprema za radionice, ručni alati, dijamantski alati i tehnička hemija,

elektro alati, mašine.

Brend

RAZLIČITI SVET BRENDOVA U HAHN+KOLB-u

Ogroman opseg u kome ćete uvek pronaći najbolje rešenje, već više od 115 godina,

korisnici koji rade na kvalitetu pronašli su sve što im je potrebno za proizvodnju i

svoje individualne zahteve kod HAHN+KOLB-a. Bez obzira na to da li ručni alati, fabrička oprema, alati za mašinsku obradu, oprema za merenje i stezanje ili mašine i električni alati, HAHN+KOLB nudi niz od preko 60.000 proizvoda koji pokrivaju brendove proizvodjača, interne proizvode i ekskluzivne brendove.

Asortiman ogromne dubine i širine našeg alata i opsega mašina, koji je na najvišem tehničkom nivou. Garantujemo da ćete pronaći idealan alat i upravo pravi brend za svaku aplikaciju u našem asortimanu.

HAHN+KOLB vam nudi izbalansiran niz visokokvalitetnih, inovativnih i proverenih alata i mašina za gotovo svaku namenu. Imamo kompententne dobavljače sa naše strane kao partneri koji garantuju konzistentno visoki standard kvaliteta.

Atorn

Atorn

Samo jednom kada se poizvodi dokazuju u najtežim uslovima i ispunjavaju zahteve najvišeg kvaliteta, dobili su oznaku ATORN. Sa ATORN-om gradite budućnost na vrhunskom brendu. Brend ATORN nudi vam visokokvalitetan alat za najteže zahteve i profesionalne rezultate.

U HAHN+KOLB-u ćete pronaći kompletan ATORN opseg: medju preko 24.000 proizvoda, naći ćete sve što Vam je potrebno za efikasnu i sledeću generaciju proizvodnje.

Orion

Orion

U poizvodnom asortimanu proizvoda ORION pronaći ćete mašinske alate, uredjaje za stezanje, oprema za merenje i ispitivanje, ručni alat i još mnogo toga.

Svaki od preko 10.000 proizvoda ORION impresionira svojom funkcionalnošću, sigurnošću i odličnim odnosom cena i performansi. Specijalno odabrani materijali i kvalitetno izvođenje obezbeđuju optimalno rukovanje.

HK

HK SKLADIŠTE I FABRIČKA OPREMA

Pored visokokvalitetnih radnih stolica i ormara, portfolio HAHN+KOLB-a, takodje uključuje radne tablice, proizvode za skladištenje alata, kao što su sistemi za dražanje alata i još mnogo toga. HK predstavlja maksimalnu funkcionalnost, fleksibilnost, ergonomiju i izdržljivost i takodje impresionira svojim savremenim dizajnom. Optimalna kompatibilnost proizvoda medjusobno i proizvodnja po meri vam omogućava da dizajnirate svoju radionicu tačno onako kako želite.

Ostali Brendovi
Ostali Brendovi 2

IZBOR SNAŽNIH BRENDOVA SA KOJIMA HAHN+KOLB SARADJUJE:

Logistika
Magacin HAHN+KOLBSrbija

Glavni magacin nalazi se na Pančevačkom putu 36 v,

11210 Beograd,

Na lageru se nalazi preko 4.500 artikala.

Artikle koji su deo standardnog lagera isporučuju se u roku od 24 h,

na adresu kupca.

Lokacija
Lokacija

Pančevački put 36 v

11210 Beograd

tel: +381 11 655 77 83

fax: +381 11 655 77 85

office@hahn-kolb.rs